Есенни цветове на 2017 година

С есента идват приятните прохладни дни и разбира се… възможността да носиш есенните си дрехи. Поли, дълги панталони, пуловери, шапки – всичко, което грижливо си заместила с летните си феерични рокли и къси панталонки. Вече можеш да ги изкараш от гардероба и да ги разходиш на път за работа или с приятелки.

Още по-вълнуващата новина е селекцията есенни цветове на 2017-та година, които ще срещаш все повече по магазините. Официалната класация е вече обявена и ние бързаме да ти я представим, за да се подготвиш подобаващо за следващия сезон:

 

1. Ален пламък

Ярко червено, което може да изрази твоята сила и устременост. Препоръчваме да носиш този цвят на важни срещи и събития или в моменти, в които имаш нужда да се чувстваш по-уверена в себе си.

 

 

 

 

 

 

2. Розова иглика

Този нежен оттенък на розовото е идеален за ежедневните задължения, които си си отредила. Риза, пола или панталон в този цвят ще подчертаят женствеността ти, без да те поставят в центъра на вниманието. Но все пак никой няма да пропусне твоето присъствие, защото ще забележи усета ти за мода. 😉

 

 

 

 

3. Тоуст

Още един нежен цвят, който показва топлата и комфортна страна на по-студените сезони. Може да бъде комбиниран с всичко, но сме абсолютно сигурни, че с нещо с по-ярък цвят ще задържите вниманието на околните.

 

 

 

 

4. Див Зюмбюл

Синьото идва в толкова и много различни материи, а “формите” му дори не можем да си ги представим – дълги рокли, разкроени панталони тип чарлстон, дънки, много и различни модели дънки. Ти какво ще избереш?

 

 

 

 

 

5. Кралска лилия

Дори и леко претенциозен, лилавият цвят е страхотен акцент за твоя тоалет. Ако решиш да заложиш на сигурно, винаги можеш да избереш аксесоар с този цвят, който да подчертае женствеността ти, но и да показва твоята увереност и да подчертае индивидуалността ти.

 

 

 

 

6. Видра

Не се залъгвай по името, не говорим непременно за палта и шалове от кожа. По-скоро става въпрос за това неутрално кафяво, което ще отива на всяка твоя дреха, която притежаваш. Идеално е за аксесоари, якета и обувки и би те спасило в много ситуации, когато “нищо не си отива с нищо”. 🙂

 

 

 

 

 

7. Син божур

Когато изпитваш нуждата да облечеш нещо в тъмен цвят, но черното вече не ти е толкова по-вкуса. “Син божур” е идеален избор за мрачните дни на есента и зимата и е еднакво елегантно за официална среща и не толкова взискателно, когато говорим за комбиниране с други цветове.

 

 

 

8. Меден загар 

Страхотна опция, когато става въпрос за по-хладните сезони. Този цвят сам носи топлината в себе си и те кара да се чувстваш слънчев отвътре. Препоръчваме да се носи в дни, в които настроението ти е кривнало от правия път. Оставяме отзивите от промята на теб.

 

 

 

 

9. Лимонено къри

Есента има и своите топли и приятни дни. Този цвят е идеален точно за тях, за да си в хармония с времето и да внесеш малко екзотика в тоалета си.

 

 

 

 

 

Грижата за дрехите е важна част от правилното им носете и използване. Затова можеш да си припомниш какво сме си говорили преди по темата с: