Всички щастливи семейства си приличат, както и грижата за тях – Част 2

Преди няколко седмици имахме смелостта да попитаме вас, всички наши последователи, по какво си приличат щастливите семейства. И това, което се случи, беше повече от всичко, което някога сме очаквали.

Повече от 500 човека, наши фенове и приятели, ни споделиха как виждат света на щастливите и уютни домове. Още повече ни развълнува фактът, че често редом с хармонията и домашната атмосфера присъствахме и ние – Medix, – като основен помощник в нужда. Радваме се, че толкова много от вас откриват в нашите продукти смисъла, който ние залагаме всеки ден, работейки над тяхното постоянно подобрение.

Избрахме да споделим следните шедьоври на част от нашите щастливи участници, за да ви позволим да се докоснете до емоцията, която те предизвикаха у нас.

З. Колева
“Всички щастливи семейства си приличат, както и да го отричат. Колкото и да нехаеш, по чистотата в дома им ще ги познаеш. Блестят прозорци, подове, врати, кристално чисти като белите им души. Винаги смях в тях звъни, дните са светли и добри! И, за да не става като песен, ще завърша с извод лесен, че човек добре се справя, щом с Medix си помага! :)”

К. Борисова
“Всички щастливи семейства си приличат и в дома почистен и уютен те се стичат – всичко е наред сега, щом Medix има у дома. Мама развихрила се от зори – къщата ще заблести – чинии, прозорци, подове, врати – щом е чисто вкъщи мир цари.”

Д. Минчева
“Всички щастливи семейства си приличат, както и да го постигат – с много грижи, с препарати. С Меdix в своя дом красив правят си деня щастлив. Нека всичко да блести, да е чисто и уханно. Тези препарати свежи, който в своя дом внесе, на часа ще е готов, всичко ще му е наред.”

Ю. Лазарова
Всички щастливи семейства си приличат, както и искрящите от чистота фурни, ухаещите на свежест дрехи, брилянтно излъсканите подове и прозорци, перфектно почистените бани… и всичко това с Medix, разбира се!

П. Желева
“Всички щастливи семейства си приличат, защото продуктите Medix им дават чистота, свежест, уникални аромати, а с бързото и лесно почистване с тяхна помощ печелят повече време за щастливите моменти със семейството.”