Цветът на 2023 вече е тук – Малинов руж

цват на 2023, цвят на годината, малинов руж, цвят, модерен, корал, цвят на 2023 година

Вярвате или не, 2022 г. вече е на прага си, което означава, че преминаваме от миналогодишния цвят на годината – Very Peri към ново настроение през 2023 г. Внасяме по-свежа, пикантна гледна точка към следващата година с компанията за бои Benjamin Moore, която току-що обяви избора си за цвят на годината за 2023 г. — Raspberry Blush 2008-30, наситено червено-оранжево, което е пълно с живот. Това е идеалният цвят за прегръщане на положителността и потенциала, които носи чисто новата година.

 

Интериорни решения

 

Според Бенджамин Мур цветът на 2023 е вдъхновен от желанието на художника да общува чрез цвят, форма и звук. С розови нюанси, живият коралов нюанс ще добави излъчване на смелост към всяко пространство. Хората са готови да върнат цвета у дома, като направят крачка извън своите зони на цветови комфорт. Raspberry Blush е перфектен за използване в малки дози или за покриване на цяла стена – изборът е ваш. Използвайте малко на тавана си или боядисайте една от интериорните си врати, за да добавите актуалност към всяка стая. И в тази насока, ако сте започнали да ставате свидетели на хора, които биват малко по-смели в избора си на боя, със сигурност не сте сами. Всяка стая, боядисана с този цвят, ще се превърне в по-енергична, жива, оптимистична и актуална.

 

цвят на годината, цвят на 2023, цвят, малинов руж, мода, корал

Добави цвят към гардероба си

Искате да бъдете в крак с модата? Обогатете гардероба си с модния цвят на 2023 г. Жизненият и наситен червено-оранжев оттенък ще внесе ярка индивидуалност, женственост и елегантност. Добавете нотка от малиновия руж към облеклото си с аксесоари и създайте вид на супер модел.

Комбинирайте оранжевите нюанси с деним и неутрални нюанси, като слонова кост и кремаво. Можете да заложите също на сивите, кафявите и ръждивите нюанси, които са перфектната комбинация за него. Подчертайте нюансите на малиновия руж с бижута от розово злато или добавете подобен цвят към ноктите си.

Колкото и да ви привлича оптимистичният нюанс, не трябва да се обличате в него от главата до петите. Комбинирайки неща от този цвят с други дрехи, можете да създадете много интересни, ефектни и стилни комбинации.

Естествено, важно е да се отнасяме с особено внимание и грижа към яркоцветния текстил. За да запазиш цвета на 2023 г. плътен и уникален през цялата година, разчитай на Medix 6 Action Color Premium Perfume. Формулата му с иновативна технология за защита на тъканите и цветовете и неустоимият му парфюм придават на дрехите неповторим аромат, за да оставяш впечатление не само с цвят и стил, но и с всяко следващо движение!

 

цвят на годината, цвят на 2023, малинов руж, цвят, мода

Акцентирай с аксесоар

Какво можете да носите с обувки цвят малинов руж? Допълнете ги с рокля – тя може да бъде обикновена (бяла, бежова, кремава, синя, черна, сива) или с принт. Комбинацията ще изглежда хармонично, ако един от елементите на щампата или шарката (но не най-големият) дублира цвета на 2023. Обувките от този цвят ще бъдат основния акцент в образа, ако ги носите с дънки и обикновен бял топ. Не знаете с какво да ги носите през студения сезон? Опитайте се да ги съчетаете с масивно бежово палто.

С какво да носите чанта с цвят малинов руж? Такъв аксесоар успешно ще замени чанти от основни бежови и светло сиви цветове, но ще изглежда по-актуален и свеж.

цвят на годината, цвят на 2023, малинов руж, цвят, мода

 

Не се страхувайте от ярки цветове: богатите цветове в дрехите могат не само да подчертаят вашата красота, но и да повишат настроението както на вас, така и на хората около вас. Не забравяйте да добавите цвета на 2023 г. към модна рокля или блуза, панталон или пола или дори обувки или шал. Той ще направи вашия външен вид незабравим! А тази стена в хола ще накара всички в стаята да се усмихват!