15 неща, които всяка жена започва да прави, след като стане майка

В името на щастливите семейства и грижата за тях решихме да съберем на едно място всички способности, които си придобила с раждането на твоя малчуган. Защото освен за уюта и комфорта в твоя дом, бихме искали да се погрижим и за това там да присъства много смях и невероятно мили спомени. Надяваме се тези 15 неща да направят точно това. 😉

 1. Започнала си да говориш в множествено число: “ние ядохме”, “ние се разболяхме”, “зъбчето ни падна”.
 2. За 10 минути можеш да свършиш повече работа, отколкото повечето хора свършват за един ден.
 3. Когато малчуганът заспи, се отдаваш на възможността да направиш същото защото съвсем скоро всичко започва отначало – хранене, преобличане, забавление и така нататък.
 4. Когато се срещнеш с приятелки, всичко, за което говориш, е свързано с детето и колко много ти липсва. Нищо че нямаше търпение да излезеш от къщата, за да имаш малко време за себе си. Каква ирония, а?
 5. Можеш да правиш няколко неща едновременно – да готвиш, да говориш по телефона, да хвърляш по едно око на любимия си сериал и по няколко на лазещото в краката ти дете.
 6. Времето за сън те вълнува много повече от всичко друго.
 7. Можеш да чуеш, че детето се е размърдало дори и през нощта, когато вратата е затворена, а мъжът ти леко похърква до теб.
 8. Детската мода внезапно е станала по-интересна от тази за възрастните.
 9. Можеш да си пуснеш телевизора чак след като детето е заспало и са изминали поне 30 минути от последния му звук или помръдване.
 10. Да си почиваш значи да отидеш на пазар без детето.
 11. Преобличаш се с честотата, с която преобличаш детето.
 12. Петнайсетте минути, които имаш под душа на затворена врата, звучат като някое SPA приключение.
 13. Знаеш всички песнички и имена на герои от известни детски филмчета.
 14. Често се хващаш да си тананикаш някоя детска песничка, преди да заспиш.
 15. Когато малчуганът подреди сам играчките си, следва церемония и награждаване за най-добро и послушно дете.

Всички щастливи семейства си приличат, както и грижата за тях. Бихме искали да бъдем част от това щастие и да споделим хубавите мигове с вас. Защото вярваме, че Medix е естестеният и доверен партньор в грижата за уюта на семейството.