Medix Beauty Balsam е с нова премиум формула

Статистиката за вечната борба, а именно „Кой ще измие чиниите?“, все още е в полза на мъжете. Разчиташ на любимия и децата да те отменят поне в това домакинско занимание, защото често и всичко друго чака само теб. За никоя от нас обаче не е тайна, че това не е никак лесна задача и в крайна сметка трябва да разчиташ основно на себе си.

Затова днес ти представяме новата премиум формула на Medix Beauty Balsam, за да си сигурна, че вече имаш верен помощник и не си сама в борбата с миенето на чиниите. ????

Направихме много проучвания, за да разберем по-ясно нуждите и предпочитанията на потребителите и да създадем новата формула. Към момента това е най-добрата ни такава в категорията “Препарати за ръчно измиване на съдове”, с която искаме да бъдем твоят доверен партньор в грижата за семейство ти.

А какво е новото?

Новият концентриран Medix Beauty Balsam осигурява стабилна и пухкава пяна, която безпроблемно отстранява мазнини, белтъчини, скорбяла и засъхнали остатъци от храна и напитки. Тази премиум** формула е комбинация от високоефективни компоненти със синергично действие, което гарантира измиването на повече чинии*, като в същото време продължава да бъде нежен към кожата на ръцете.

Нали не мислиш, че сме забравили и за разнообразните ухания, с които те изненадваме приятно всеки път?

И сега оставаме верни на себе си, като Medix Beauty Balsam представяме Amazon Lily с нов плодово-флорален аромат. Зад екзотичното му име и цвят се крие свежа и интригуваща комбинация от круша и пъпеш, които са обгърнати от кокосова вода и ванилия. Събудихме любопитството ти, нали? ????

Замисли се…

Medix Beauty Balsam е истински верен помощник в кухнята, а и миенето на чинии ти дава 10-15 мин време, в които да останеш насаме със себе си. Използвай го, за да насочиш мислите си към хубавото в живота, предстоящите празници, любимите хора. Вероятно времето ще мине неусетно… а налице ще са блестящите от чистота съдове. ????

Не забравяй да ни споделиш за отличните си резултати на email: info@mexon.bg

* сравнението е на база резултати от проведени IKW1 тестове

** в сравнение с предходната формула на Medix Beauty Balsam