Как да преоткрия коледната магия?

Заразени от коледния дух, който витае около нас, се обръщаме към всички вече пораснали деца, за да им напомним, че все още могат да открият магията на празника вътре в себе си.

Нали не мислиш, че си останала незабелязанa през всичките тези години, в които поставяш другите пред себе си и безрезервно раздаваш времето си на семейството си? Всички тези години на търсене на другарчето на чорапа на райета, миенето на чинии, които сякаш магически се появяват отново в мивката, на вечния въпрос какво да сготвиш за вечеря. Ние знаем за всичко това. И искаме да ти кажем:

Справяш се страхотно!

И затова тази година е важно да направиш следното: сама трябва да си направиш подарък.

Подари си време за себе си, време да бъдеш една идея по-свободна, да мислиш за нещо по-различно от домакинска работа. Време да се поглезиш с маникюр или с кафе с приятелки. Време да прочетеш книгата, която си набелязала от преди децата да се родят. Време да изгледаш някой вълнуващ филм, време да отидеш на театър. Време да сложиш хубавата рокля, високите токчета и да те поглезят с романтична вечеря навън.

С какво би започнала? Кое е първото нещо, което изкача в ума ти, когато ти зададем този въпрос? Отговори искрено на самата себе си и го направи още сега! Време е да преоткриеш магията, в която вярваше като дете, защото ти я създаваш за своите близки във всеки един момент.

Време да осъзнаеш, че магията си ти!