Погрижи се за природата и прането с Medix 6 Actions

Medix обича предизвикателствата. А поддържането на безупречно чисто и ухайно пране определено е такова. Да се погрижиш за дрехите е неразделна част от деня ти, но често се случва да се сблъскаш с редица предизвикателства, които затрудняват процеса. Желанието ти да премахнеш замърсяванията и петната и да запазиш ярките цветове на дрехите влияе върху избора на перилен препарат. Но замисляла ли си се, че има и други също толкова важни фактори, които трябва да вземеш предвид, когато избираш най-добрия продукт за дрехите си? Искаме да ти напомним, че докато переш, можеш да пестиш и да се грижиш за околната среда. 

Препаратите от серията Medix 6 Actions са базирани на формула, която успешно изпира в дълбочина и се грижи за материите. Серията е ефективна при пране при ниски температури, което помага да се намали разходът на енергия и съответно въглеродният отпечатък. 

В статията ще ти разкажем как и защо Medix 6 Actions ти спестява разходи в домакинството и оптимизира грижата за прането.

Защо Medix 6 Actions?

Medix 6 Actions и шестте му действия.

Знаеш ли защо името на серията е Medix 6 Actions? Сигурно се досещаш, че идва от 6-те страхотни свойства на препарата, които се грижат за това прането ти да е винаги безупречно.

  • Изпира в дълбочина – концентрираната формула и активните съставки изпират до сърцевината на тъканите и ти осигуряват хигиенично чисто пране. 
  • Премахва петна – ензимният комплекс атакува и премахва упорити петна. И все пак, както знаеш, в борбата с петната няма едно решение, което да е способно да се справи с всичко. Съветваме те винаги да третираш петната възможно най-скоро. 
  • Защитава цветовете – специална съставка улавя и задържа цветните пигменти, за да не попадат в други материи. Така си сигурна, че ще извадиш дрехите в същия цвят, в който си ги сложила в пералнята.
  • Грижи се за тъканите – заглажда нишките на тъканите, за да може дрехите ти да изглеждат като нови за по-дълго време. 
  • Ефективен и при 20°C – ефикасното изпиране в студена вода не само се грижи за околната среда. Спестеното електричество се отразява добре и на бюджета ти. 
  • Ароматизира – истинската свежест не е възможна без дълготраен и наситен аромат.

Medix 6 Actions пести енергия и се грижи за природата.

Грижа за околната среда и домакинството 

Знаеш, че пералнята ти използва студена вода, която се затопля от реотани до температурата на избраната програма. Това е основната функция, за която пералнята ти изразходва най-много електричество. Ето защо способността да изпира добре и на ниски температури е ключово предимство на серията Medix 6 Actions. Ниската температура на пране се грижи за природата и домакинството. 

Прането на ниска температура намалява въглеродния отпечатък по няколко начина. Вече ти казахме, че то намалява енергията, необходима за загряване на водата. Този режим изисква по-малко енергия за работа на пералнята през целия цикъл на пране. А запазването на добрия вид на материите от друга страна, води до по-рядка нужда да си купуваш нови дрехи. Така нямаш нужда да прибягваш до “бързата” мода и не изразходваш ресурс. 

Оптимални резултати при пране

Има много фактори, които могат да въздействат на това дали дрехите ти ще излязат достатъчно чисти и свежи от пералнята. Със сигурност се сещаш за поне част от тях. Нека обаче ги разгледаме по-подробно. 

Да, количеството има голямо значение. Не става въпрос само за количеството перилен препарат, което използваш, но и за количеството дрехи, които переш наведнъж. Важно е да използваш достатъчна доза, за да се изперат петната и замърсяванията. А това колко дрехи ще сложиш в пералнята определя дали ще използваш оптимално капацитета ѝ. Напомняме ти да не я препълваш – това може да доведе до технически проблеми и некачествено изпиране.

Дозировка на перилния препарат.

Бонус съветът ни е да третираш петната своевременно. Колкото по-дълго стоят и засъхват върху материята, толкова по-трудно биха могли да бъдат премахнати. 

Medix 6 Actions е най-добрият приятел на устойчивата мода

Medix 6 Actions се грижи за бюджета ти и природата чрез способността си да запазва цветовете на дрехите. Специалната му формула предпазва тъканите от избледняване и износване, като така удължава живота на твоите любими дрехи. 

Ароматизирането е още една суперсила, която определено искаш да използваш. След всяко пране, твоите дрехи ухаят нежно и приятно, за да може по-дълго да се насладиш на усещането за свежест и чистота. 

Предизвикателствата се превръщат във възможности с Medix 6 Actions

В днешно време, когато опазването на околната среда е от съществено значение, изборът на перилен препарат играе ключова роля в екологичния отпечатък, който оставяш. С Medix 6 Actions не само получаваш перфектно чисти дрехи, но и правиш важна стъпка към устойчив и отговорен начин на живот. 

Нуждаеш ли се от още няколко съвета как да запазиш дрехите си здрави за по-дълго? Научи тук как да удължиш живота на дрехите си с тези 3 златни правила.