Идеи за почистване на дома след Коледа

Вълшебното време по Коледа със сигурност ни е омагьосало и съвсем сме забравили за всички домакински задължения. Време е да се залавяме за работа и да приведем дома си в перфектно чист вид, така че да посрещнем 2019-а година в хармония и уют. Ще ви подсетим какво не бива да забравяте, когато почиствате дома си след празниците. Често в еуфорията си след всички положителни емоции забравяме за най-важните места, на които се крият бактерии, опасни за дома и здравето ни.

– Непременно се заловете с почистването на пода, където Medix Universal ще е помощникът ви, тъй като някои от вашите гости може да са стъпвали с обувки и мръсотията, пренесена от външната среда, никак не е добре да се задържа дълго в дома ви.

– Не забравяйте да подхраните добре повърхността на дървената маса за хранене. За да се запази за дълго време, трябва редовно да я поддържате.

– За множеството съдове, някои от които и загорели на дъното, оставащи след всяка празнична вечеря, може да се доверите на измиващата сила на Medix Max Power. Не оставяйте тавите да престояват дълго време, колкото по-бързо ги измиете, толкова по-лесно и щадящо за повърхността им ще е то.

– Сигурни сме, че по Коледа сте приготвяли най-вкусните ястия и сме още по-сигурни, че печката ви има нужда от основно почистване. Залепнали, загорели и мазни петна – това са само част от предизвикателствата, с които Medix Expert Grill? Може да ви помогне бързо и лесно.

– Погрижете се добре и за праха у дома, защото колкото повече хора има в един дом, толкова повече прах полепва по мебелите. Не забравяйте и за високите места, които не се достигат лесно. Дълго наслагваната и непочистена прах може да доведе до алергии.

– Може би някои от вас вече ще поискат да свалят коледните си лампички от прозорците. Всички знаем колко досадни са следите от лепило, които тиксото оставя по прозорците у дома. Не е нужно да използвате много сила и груба гъба, за да ги премахнете. Medix Glass ще ви помогне в тази задача и ще се справите за нула време.

– Прегледайте красивите си празнични дрехи за петна, които може и да не сте видели веднага. Не ги оставяйте за дълго, за да успеете да ги премахнете – препоръчваме ви да се доверите на специалната формула на Alvina Pro Wash.

Надяваме се да сме ви помогнали с почистването след коледните празници и да сме ви улеснили възможно най-много. Хубаво е, когато домът ни е чист и посрещнем Нова година, създавайки си уют и приятно усещане. Пожелаваме ви незабравима новогодишна нощ и цяла една година, пълна със здраве, чудеса и най-мечтаните от вас неща.