5 есенни елемента за стилен капсулен гардероб

Есента е тук, а с нея и моментът, в който трябва да приберем леките летни дрехи и да ги заменим с есенните модели. Сезонът предлага уникални възможности за изразяване на стил. В статията ще разгледаме капсулните гардероби и неизменните елементи, които трябва да присъстват в един есенен капсулен гардероб. 

Капсулният гардероб се характеризира с това, че се състои от внимателно подбрани елементи, които се комбинират лесно помежду си. Идеята е да се оптимизира пространството и функционалността на гардероба, като се спестяват време и усилия при избора на дрехи. 

Пуловер в неутрален цвят

Есенният сезон е идеалното време да се насладиш на комфорта, който ти носи един мек и обемен пуловер. Почти като прегръдка. Пуловерите в неутрални есенни нюанси са идеалният баланс между стил и класа. А също така са и лесни за комбинация. Може да ги носиш както с дънки, така и с пола. Възможните комбинации са неограничени. Избери хубава материя и заложи на добрата грижа за нея. 

пуловерът е основна част от есенния капсулен гардероб

 

Палто с класически дизайн

Палтата винаги са на мода. А с понижаването на температурите се превръщат и в необходимост. Затова палто с класически дизайн е необходим елемент в есенния капсулен гардероб. Избери палто в нюанс, който лесно се съчетава с останалите дрехи, като например сиво, кафяво, тъмносиньо или черно. Класическата кройка и изчистените линии на палтото ще ти позволят да го комбинираш както с официални, така и с ежедневни облекла.

Мек и топъл шал

Шалът е предпочитан аксесоар особено за сезона на късната есен. Той е и идеалното мултифункционално допълнение за всеки стил, тъй като може да е и аксесоар, но и топло допълнение към облеклото ти в студените дни. Избери голям и мек шал в нюанс, който ще подхожда на останалите елементи от капсулния гардероб. 

Деликатните материи на шаловете могат да се окажат предизвикателство що се отнася до поддръжка. Но не се притеснявай, в края на статията сме ти подготвили незаменим съвет и по тази тема. 

палто, есенни дрехи, капсулен гардероб

 

Удобни дънки

Дънките са важна част от всеки капсулен гардероб. За есента избери дънки с удобна кройка, която позволява свободно движение. Те могат да бъдат стандартен син деним или в по-тъмни цветове като бордо или тъмнозелено. Важно е да се увериш, че дънките подхождат на обувките и горните дрехи, които планираш да носиш с тях. 

Освен под формата на дънки, синият деним може да се вмъкне в капсулния ти гардероб и като удобно дънково яке. Отново – възможните комбинации са неограничени. 

дънково яде, есенни дрехи, мода, гардероб

 

Medix 6 Actions

По какво си приличат Medix 6 Actions и капсулният гардероб? И двете ти пестят пари и време. Пестиш, като си купуваш по-малко на брой дрехи и като переш ефективно на по-ниска температура с Medix 6 Actions. 

Всеки стилен и устойчив капсулен гардероб разчита на качеството пред количеството. Освен че е по-природосъобразен избор, той ти спестява време и усилия. Качествените и деликатни материи обаче се нуждаят от подходяща грижа. 

Тук идва и моментът да ти представим Medix 6 Actions като закрилник на твоя капсулен гардероб. За да останат дрехите дълго време с теб, те трябва да се запазят без петна, без промяна на цвета и без да се разваля материята им. Medix 6 Actions ти помага да удовлетвориш всички тези изисквания на материите. 

Вече ти дадохме насоки как да си стилна през есента. А ето и още няколко любопитни съвета как да се погрижиш за външния си вид не само когато си навън, но и когато спиш – 3 начина да се превърнеш в спящата красавица.