Чисто и ароматно пране с новата Alvina Pro Wash & Color Renew

Обновената  серия течни перилни препарати ALVINA PRO WASH & COLOR RENEW e с иновативна технология, която съживява цветовете на естествените тъкани, като изпира в дълбочина, заглажда нишките на тъканите, в следствие на което поддържа цветовете като нови за по-дълго. Още от първия ден ALVINA се грижи за Вашите дрехи, като спомага за запазване на цветовете живи пране след пране, като по-добри резултати се наблюдават след няколко изпирания

Формулата на ALVINA с технология за съживяване на цветовете (color renew) съдържа добавка от ново поколение, която основна функция е да поддържа и заглажда нишките на тъканите, което спомага да възстанови и съживи интензивността на цветовете, за да се радвате на дрехи като нови за по-дълго.

Формулата на ALVINA с color renew технологията за съживяване на цветовете е с доказано ефикасно действие! При проведен тест за ефективност за поддържане на цветовете (TEST COLOR MAINTENANCE № 6492934-01), в международна акредитирана лаборатория, формулата на ALVINA с технология за съживяване на цветовете показва видимо по-добри резултати след 20 последователни цикъла на изпиране спрямо същата формула без съответната технология, при равни други условия.

Цветовете на дрехите се оценят чрез специален уред – спектрофотометър CIE L*a*b*, които измерва с точност интензитета на всеки цвят поотделно. Резултатите са категорични – технологията за съживяване на цветовете color renew в ALVINA подобрява и поддържа живи цветовете дори и след  неколкократни изпирания!