Тайнaта на Alvina Deluxe Pеrfume

Българинът вярва, че по дрехите посрещат, а по ума изпращат. Да, външността и облеклото създават предварителни очаквания в човека отсреща, но начинът, по който ние ухаем е това, което подсъзнателно прави най-силно впечатление на другите.

Когато се запознавате с някого, може да забравите името му, но неговото ухание и визия ще се запечатат във вашето съзнание.

Учените са установили, че обонянието е единственото сетиво, което е директно свързано с паметта и емоциите, като 75% от емоциите през деня са провокирани от ароматите, които усещаме.

Съзнавайки значимостта им, ние създадохме серията омекотители за тъкани  Medix Alvina Deluxe Pеrfume със скъпоценни ароматни масла, за да се погрижим и поддържаме настроението и имиджа ви. Защото знаем, че ароматите на  нашите продукти могат:

  • да съживят спомени за приятни моменти, като тези за магическото време, прекарано с любими хора през лятото;
  • да събудят положителни емоции у вас и околните;
  • да подобрят емоционалното ви и физическо състояние, като ви накарат да се чувствате добре в кожата си;
  • да ви вдъхновят за нови приключения и да създадат настроение, с което да огреете другите;
  • да погалят нежно сетивата ви и тези на любимия човек;
  • да ви заредят с позитивна енергия и тонизират, давайки ви възможността да бъдете по-активни и жизнени през деня;
  • да подобрят самочувствието ви, а с него и начина, по който се приемате.

Всеки един от нашите омекотители Medix Alvina Deluxe Pеrfume е изпълнен с  богат аромат – изискано съчетание от парфюмни масла, което да създаде емоционалния заряд, от който имате нужда. Има толкова много положителни настроения, което може да намерите в нашите продукти! И всичко това в комбинация с деликатна мекота за дрехите.

Ще ни зададете въпроса по какво си приличат истинските парфюми и ароматите в омекотители Medix Alvina Deluxe Pеrfume. Ние сме готови да ви отговорим веднага 😉

Създадени са от едни и същи парфюмерийни къщи, в които работят световно известни изкуствоведи в парфюмерията. Структурата, суровините и ароматните масла, както и етапите на развитие на аромата на двата продукта, са много сходни, защото често  вдъхновенията за нови аромати следват едни и същи тенденции. И не на последно място имат парфюмна пирамида.

Сега ни споделете, бихте ли се доверили на Medix Alvina Deluxe Pеrfume?