Medix Glass – марка номер едно по продажби в България!*

За поредна година марка Medix е лидер в категорията Препарати за почистване на прозорци!*

Medix Glass е с мощна формула с алкохол, за лесно и ефикасно почистване, без следи от замазване! Широкото приложение на препарата го прави изключително мултифункционален и предпочитан избор в редица домакинства – освен за стъклени и гладки повърхности, Medix Glass е подходящ за повърхности, покрити с емайл, пластмаса и метал.

Тъй като ароматът е от изключителна важност за удовлетворението от добре свършената работа, Medix Glass се предлага в четири любими аромата – момина сълза, люляк, ябълка & фрезия и аромат мек и деликатен като памук. Препаратите за почистване на стъкла и гладки повърхности ще ви помогнат да приветствате чистотата и свежестта в дома си и ще оставят завладяващо ухание след всяко почистване!

Благодарим ви за доверието!

 

*Марка Medix е номер 1 по продажби в България. На база данни от търговски одит за продажби в обем, стойност и брой, за категория Препарати за почистване на прозорци, провеждан от Нилсен България, за период от Януари 2020 до Февруари 2021, за Пазар Цяла България** (Copyright © 2021, The Nielsen Company).

**Пазар Тотал България покрива Супермаркети />301 кв.м./, Много Големи и Големи хранителни магазини /41-300 кв.м./, Средни и Малки хранителни магазини /<41 кв.м./, Смесени магазини, Магазини за битова химия, Козметични магазини и дрогерии, Аптеки и бебешки магазини.