Какво да сложиш в куфара си за лятната почивка?

Лятото вече е факт, а може би остават броени дни до мечтаната морска почивка? Както всеки друг сезон и този носи своите модни тенденции, които могат да ти помогнат да си избереш подходящия тоалет, с който да впечатлиш. А тази година разнообразие има! Води си бележки и после ще ни споделиш какво от изброеното си сложила в списъка “За купуване”, преди да заминеш. 😉

По-цветен живот, моля!

Как да го постигнеш ли? Тази година имаш много и разнообразни възможности. Пастелните цветове си остават на мода и са супер подходящи за романтичните и скромни натури. А бледо лилавото е по-леката версия на цвета на годината, така че със сигурност ще бъдеш в крак с модата с него.

Ако днес си в настроение за повече внимание, заложи на ярките оттенъци на червеното, жълтото или дори синьото и се зареди с търпение за всичките комплименти, които ще завалят. За по-смелите персони препоръчваме да комбинирате два от по-ярките цветове и да се порадвате на сигурността, която излъчвате.

Разнообразие от материи и още нещо
Чудиш се какво имаме предвид? Казваме ти, че тази година е годината на денима и на прозрачните материи, и на карето, и на воланите, и на ресните. Носят ти се дънки с дънково яке? Супер! Търсиш си нещо на каре – със сигурност ще си намериш. А за теб, която винаги целиш екстравагантна визия – воланите, ресните и прозрачните материи ще ти допаднат, сигурни сме!

Само обърни внимание на етикетите на дрехите си, за да си сигурна, че ще ги запазиш такива, каквито ги видя за пръв път.

Изобилие от летни предложения

Късите панталонки с висока талия са супер стилно предложение, което може да бъде носено за различни поводи – от по-официални, комбинирани с някоя лятна ризка, до по-спортни – с потник или тениска.

А полата тип “молив” ще ти помогне да изглеждаш неустоимо във всяка ситуация. А още по-хубавото е, че си отива с абсолютно всичко!

Надяваме се сме ти помогнали и вече мислено си си представила всеки един тоалет за лятото, защото вярваме, че човек се чувства по-уверен, когато носи нещо по свой вкус. Ако пък си си харесала всички наши предложения и не знаеш как да ги побереш в куфара, можеш да се посъветваш с нас, като прочетеш статията ни за минималистичен гардероб и как да го постигнеш сега!