7 типа дрехи за гардероба на всеки ученик

блуза, блузи, тениски, ученик, ученици, ученичка, дете, гардероб, дрехи, бельо, блуза, пуловер, шал, шапка, дънки, сортни, обувки, петна

И тази година лятото мина с две премигвания и неусетно дойде отново този период на ежедневните задължения и идилията на битовизма. Рязко трябва да превключим от безгрижен режим на режим Супермама. Слагаме червената перелина, запретваме ръкави и се захващамe с най-тежката и отговорна задача – да подготвим детето за новата учебна година. Следва пренареждане на гардероба, сортиране на дрехи, прибиране на летни и изваждане на зимни, купуване на нови и всичко това трябва да бъде изпрано и подредено. Дори само прочита на това изречение ни умори. За щастие Medix идва на пoмощ на всички супер майки! Подготвили сме списък с основните дрехи, които трябва да присъстват в гардероба на всеки ученик и как да ги поддържате като нови през цялата учебна година. Ако искате да разберете кой е най-големият помощник на Супермама, продължете да четете, за да научите тайната.

 

1. Любимият шкаф – нека игрите започнат

Шкафът, който ни създава най-голям стрес, е този с чорапите. Отваряш го и голямото търсене започва. Чувстваш се като главен герой в игра наречена “В търсене на съкровището”, в която не се допускат деца, тъй като не са достатъчно квалифицирани. Отделяш едни ненужни 20 минути, за да намериш липсващото другарче и на финала да разбереш, че има 3 оцелели чифта чорапи и 1 чорапогащник, който може да изкара още един сезон. След това се ориентираш към шкафа с бельото и потниците и осъзнаваш, че детето ти е пораснало и по-голямата част от съдържанието му не може да бъде използвана. Тогава, като една истинска Супермама, изваждаш списъка за пазар и добавяш:
✅ памучни и вълнени чорапи и чорапогащи;
✅ памучно и дишащо бельо.

ученик, шкаф, бельо, чорапи, чорапогащник, ученичка, ученици, деца, дете

2. Блузки, тениски или всичко, което трябва да бъде в гардероба, но можеш да го откриеш на “стола”

След като овладееш пожара при първа база, минаваш към критичната точка, в която виждаш не само хаос, но и вече износени дрехи със стари петна, дрехи, които са умалели, пуловери и жилетки на топчета и ще спрем дотук, за да не ти създаваме ненужен стрес. В този момент осъзнаваш, че освен нови дрехи, ще ти бъде нужна и сила равна на тази на супер герой, която да ти помага в поддържането на новите дрехи, премахването на петна от тях и всичко това без екстремни усилия от твоя страна… Все пак да третираш замърсени дрехи не е главното ти занимание за деня.

блуза, блузи, тениски, ученик, ученици, ученичка, дете

3. Дънки, спортни дрехи и любимото физическо

С настъпването на есента сутрешните температури падат и е време да се покатериш на стълбата и да извадиш дългите дънки и спортните дрехи от високия шкаф. Преглеждаш ги и оставаш учудена колко са запазени. Само че детето се е издължило, а 7 /8-те не са модерни от 2005 година. Отново вадиш списъка, добавяш дънки и долнища от спортни екипи и се чудиш дали ако продадеш старите ще излезеш на нулата. А ако се чудиш как да премахнеш петната от трева от спортните занимания, можеш да разбереш в статията ни тук.

 

4. Полички, роклички и модното дефиле

Хората казват, че всяка жена, която има дъщеря, е благословена. Въпреки че момичетата са по-подредени и не се цапат толкова, изискват закупуване на повече дрехи. Което означава повече отделено време в пране и подреждане. Вярно, че е по-малко вероятно да се налага да се справяш с петна от трева по момичешките дрехи, но при тези, които се превръщат в жени се сблъскваме с малко по-различен вид петна.. ежемесечно. Medix 6 Actions ти помага да се справиш с кризисната ситуация, като запазиш любимата рокля на дъщеря си, тъй като изпира успешно дори при ниска температура.

блуза, блузи, тениски, ученик, ученици, ученичка, дете, петна, рокля, пола, кръв, менструация

5. Връхните дрехи или болката от химическото

Есента започва да нашепва за своето присъствие и е време да извадиш тежката артилерия. Вълнените и пухени якета, освен че заемат много място, също така са изключително трудни за поддръжка. Медикс ти помага да спестиш пари и време от периодичните разходки до химическото чистене и ти позволява да изпираш връхните дрехи по-често. Серията Medix 6 Action изпира в дълбочина, запазва цветовете и поддържа материите като нови. Така че избърши челото с ръка и си отдъхни, защото сме ти намерили супер помощник, който да се заеме с тази трудна задача.

 

6. Когато детето поеме по своя път с новите ОБУВКИ

Спортните обувки, с които тренира твоето дете, трябва да се перат често, ако не искаш да ги складираш на терасата. А тези, които не са за тренировка, сякаш изминават стотици километри в търсене на приключения  и очевидно откриват такива на възможно най-прашните и мръсни места. С една капачка от Medix 6 Actions, правилната програма и натискането на “Старт” бутона на пералнята машина, Супермама може да си отдъхне и да има време за чаша кафе с любимото списание под ръка.

блуза, блузи, тениски, ученик, ученици, ученичка, дете, обувки, маратонки, ботуши, кецове

7. Шалове и шапки

Въпреки че още е рано за шапките и шаловете, най-добре да ги подготвиш отсега. Все пак си се захванала с тази тежка задача да пренареждаш и сортираш гардероба на децата и не вярваме, че след един месец ще ти се минава през тази процедура отново. Можеш да изпереш аксесоарите заедно с вълнените пуловери, за да бъдеш една истинска Супермама като комбинираш няколко задачи.

блуза, блузи, тениски, ученик, ученици, ученичка, дете, гардероб, яке, шал, шапка, петна, поддуржане, чисто

 

Децата играят, бягат, скачат и, естествено, се цапат. Те не осъзнават какви усилия се изискват, за да изглеждат дрехите им безупречно чисти и колкото и да ги насърчаваш да бъдат внимателни, децата си остават деца. Със своите си приключения и петна. Ако искаш да разбереш какво можеш да направиш със собствения си гардероб след като приключиш с учениците вкъщи, можеш да прочетеш нашите предложения за 5 връхни дрехи, с които да изпратиш последните летни дни.