5 интересни идеи как да освежим дома си

Колкото и да обичаме да прекарваме време в дома си, с течение на времето ни се иска да внесем свежест в него. Промяната на облика на жилището не е задължително дa струва цяло състояние. Представяме ви 5 лесни решения да освежите дома си – и то с минимален бюджет.

 

       1.  Освежете пода

Въпреки, че често го оставаме на заден план, подът е изключително важна част от уюта на жилището ни. Ако искате да го освежите, най-бързият начин да го направите е като добавите килим в интересен цвят или шарка. Не е нужно килимът да съответства на интериора, може да е различен цветен акцент. Най-добрият помощник в поддържането на килима винаги чист и свеж е Medix Expert Carpets.

 

       2. Внесете живот в жилището

Растенията винаги са добър начин да освежим дома си. Дори и да не притежавате специални умения да се грижите, поливате и пресаждате цветя, то можете да заложите на непретенциозни растения, като кактусите например. Тези красиви растения ще ви радват целогодишно, без да трябва да полагате специални грижи за тях.

 

 

       3. Освежете стените 

Вдъхнете нов живот на стаите като добавите декорация по стените на хола, спалнята или коридора. Може да изберете любима картина, постер или любими снимки с близките ви хора. Страхотен начин да направите стените си уникални, е да закачите рисунки на децата си в рамка или дори да направите нещо сами – като картина или гоблен. Развихрете въображението си и разчитайте на Medix Glass срещу нежелания прах върху любимите ви произведения на изкуството.

 

       4. Добавете още цвят в интериора

Нови завеси с интересен десен или цветни щори моментално променят облика на стаята и атмосферата. Изберете стил, който допълва вашия вкус, но също така и цветовата гама на другите елементи в стаята. Ако искате да постигнете голяма промяна в облика на жилището си, можете дори да изберете завеси, които контрастират с цвета на стените. Много важен елемент от уюта на дома, е ароматът. За да осигурите свежестта и парфюмния аромат на красивите си завеси, се погрижете за тях с Alvina My Perfume Collection.

 

 

       5. Погрижете се за детайлите

Ароматни свещи, любима лампа, възглавниците на дивана – уж малки детайли, но носят душата на дома. Искате ли да направите жилището си по-уютно? Тогава не пропускайте да обърнете внимание на декорацията. Сухите цветя придават изтънченост и носят настроение, особено ако са съчетани с други красиви елементи в интериора. 

 

Не е необходимо да следвате последните модни тенденции и да инвестирате голям бюджет в реновацията на жилището си. Разнообразете дома си бързо, лесно и в рамките семейния бюджет. Мисия свеж дом: изпълнена!