4 летни петна и как да ги отстраним със замах

летни петна, диня. лято, трева, почистване

В разгара на летния сезон сме и сме повече от щастливи, че можем да носим любимата лятна пола, ефирната нова блузка и онази дишаща рокля.  Децата са с къси гащи и памучна тениска, а мъжът с ленена риза и панталон с цвят каки. Разхождаме се покрай плажа, в парка или из някой курорт. Каква идилия! Докато не видиш петната от храна по тениската на детето, потните петна по ризата на мъжа ти и двата мазни отпечатъка от ръчичките на дъщеря ти по новата ти рокля. 

Разбира се, цапането е неизбежно дори през сезона, в който количеството дрехи, които носим, е значително по-малко. Но няма нужда за излишна тревога! Идилията може да продължи, защото в тази статия ще откриеш решението срещу най-често срещаните петна. 👇🏼

 

Ах, тази пот 

Най-популярното петно за летния сезон е това от пот. През топлите дни, дори да не спортуваме, изпотяването е неизбежно. Лесно или трудно се махат следите от пот? Всяка домакиня знае, че тези замърсявания имат нужда от специално третиране. Особено що се отнася до миризмата. Тайното оръжие за справянето с петната от пот и устойчивата им миризма се крие в уникалната формула на Alvina Color Power Fresh със специална технология срещу лоши миризми. Благодарение на иновативната технология на препарата, цикълът “носиш-сваляш-переш” няма да нанесе непоправими вреди на любимите тъкани!

пот, петна, летни петна, лято, почистване, летен спорт

 

Всичко е зелено!

Едно от най-често посещаваните места през топлите дни е паркът. Перфектното място за среща с приятели, пикник с любим човек и игра за децата. Но след като се приберем вкъщи виждаме това “красиво” цветно петно. И тук идва въпросът – мит или истина е, че петната от трева не се махат? Ние разбиваме този мит с всеки препарат от серията на Medix 6 Actions, която, с активните си 6 съставки:
🧬 премахва петната в дълбочина;
🎨 защитава цветовете;
👚 и се грижи за тъканите.
И като говорим за зелено, няма как да не споменем любимото песто. Пикник без сандвич с песто и сочен розов домат не е истински пикник. Препаратите от серията Medix 6 Actions се справят и с тези цветни и мазни петна вместо вас.

трева, петна, деца, почистване, лято, летни петна

 

“Вкусни” петна

Лятото ни предлага разнообразна и цветна храна и също толкова разнообразни и цветни петна. През деня се освежаваме със свежа диня и фрапе, а вечерта с ягодово дайкири и сладолед. Децата се радват на филия с лютеница, за да тичат обратно при приятелите за игра, а за вечеря барбекюто и пържената риба са почти задължителни. За майстора на барбекюто, а и за онези, които усърдно са хапнали от шедьоврите му, Medix Multi Action трябва да бъде винаги подръка! Мултифункционалната му формула позволява да се справяш не само с мазните замърсявания в домакинството, но и с тези по дрехите ти. Идва в три супер свежи аромата и най-важното – действа със замах!

храна, цветни петна, сладолед, диня, лютеница, летни петна, деца,

 

О, не, само не кръв!

Светлите и ярки цветове подчертават тена и създават допълнително настроение. Но и не оставят нищо скрито. През дамските дни от месеца често се тревожим да не съсипем някоя любима дреха, а за децата понякога имаме чувството, че се надпреварват кой ще се прибере с най-много рани. Петната от кръв са трудни за премахване и често, в опита си да ги изчистим, търкаме дрехата с ръце, което уврежда допълнително тъканите. Златно правило при третирането на петна от кръв е и да НЕ използваме гореща вода! Препаратите от серията Medix 6 Actions ще ти помогнат да се отървеш от червените зацапвания с лекота без да нарушаваш целостта на тъканите. Премиум формулата им изпира дрехите безупречно дори на ниски температури.

кръв, деца, цикъл, летни петна, менструация

 

Надяваме се да сме направили прането една много по-приятна и лесна задача за теб! Не пропускай да прочетеш и статията ни за цвета на 2022 година и как да го включиш в палитрата си. Следи блога ни като любимо четиво по време на почивката си тази година, тъй като сме ти подготвили интересни теми и съвети!