3 модни тенденции, които ще са актуални през есента и зимата

Най-красивите тоалети са тези, които се носят с усмивка. Именно затова трябва винаги да избираме дрехи, в които се чувстваме добре и които имат акценти от модните тенденции според различните сезони. Сега ще ви разкрием 5 модни тренда, които можете да включите в гардероба си през есента и зимата. 

  1. Дрехи с воали

Можете да изберете воалите като акцент в различни части на облеклото. Те стоят добре както на рокли, така и на блузи, които се съчетават чудесно за работа с панталони и токчета или равни кокетни обувки. Воалите придават обем и могат да се използват за балансиране на фигурата в зависимост от това в коя част на дрехата искате те да присъстват. Облеклата с такъв акцент обикновено са по-романтични, затова много би им отивало ухание като парфюмния аромат ALVINA COLOR La Femme

     2. Карирани акценти

Карето сякаш никога не излиза от мода, но има сезони, в които е особено актуално. Тази есен и зима можете спокойно да съчетавате карето с различни цветови комбинации, така че то да остане акцентът в тоалета ви. Актуални са и тоалетите, които са изцяло в каре като е хубаво те да бъдат съчетани с изчистена горна дреха и чанта също в един цвят. Карето придава една изисканост на всеки тоалет, а перфектният аромат за цялостна завършена визия е ALVINA COLOR La Mode.

3. Колани на талията

Отново се завръща тенденцията, при която коланът се слага точно на талията, където да подчертае извивките и да разчупи всеки един тоалет. В случая може да се използват както по-тънки, така и по-широки колани, според зависи от предпочитанията на всяка дама. Освен това различните по широчина колани имат различна цел и променят визията. По-тесните колани правят талията да изглежда по-тънка и фина, а по-широките колани са подходящи за балансиране на фигурата и придаване на повече извивки при по-слабите дами. Този стил бихме описали като много атрактивен, затова перфектния аромат за него е ALVINA COLOR Boutique.

Каквито и модни тенденции да си изберете от предложените по-горе, винаги е хубаво да се опитвате да намирате баланс между това, което е модерно и това, което отговаря на вас и вашия характер. Не дрехите правят хората красиви, а хората са тези, които красят дрехите и им придават истински чар!