Коя е Мария от рекламите за Medix Alvina?

След като получихме изключително много запитвания от вас коя е Мария – главната героиня от рекламите на Medix Alvina, решихме да ви запознаем отблизо със слънчевата й персона. Срещнахме се с нея, за да ни разкаже малко повече за себе си и как е успяла да преоткрие актьорската си дарба с нашите реклами. Представяме ви я в целия й блясък – работеща жена, майка, домакиня и още нещо.

1. Разкажи ни малко за себе си? Коя е в реалния живот пеещата и лъчезарна Мария?

В реалния живот съм работеща жена и майка, която се доближава изцяло до екранното си превъплъщение от рекламата. По професия съм юрист, но работя това, което обичам – занимавам се с различни проекти, свързани с модата, пътувам много, следвам мечтите си и отглеждам щастливо две прекрасни дечица на 6 и на 10 години!

2. Какво те накара да се запишеш за кастигна на рекламата за Medix Alvina?

Всъщност се явих на кастинга по молба на моя приятелка, която ме убеди, че търсят точно мен и се оказа напълно права. Първоначално мислех, че се шегува, но когато се запознах с концепцията и настроението на рекламата, разбрах, че ми допада и мога да се справя.

3. Разкажи ни за твоята първа среща с Medix?

Продуктите на Medix използвам отдавна и познавам доста добре от моето ежедневие.

Радвам се, че с качеството, достъпността и голямото многообразие, съответстващо на всеки вкус, успяха да наложат българския избор пред чуждестранния на пазара ни.

Това, което приятно ме изненада е първата ми професионална среща с екипа на Medix – екип от здраво работещи, млади и креативни хора с чудесни, различни и позитивни идеи. Работата ми с тях, както и с екипа по заснемането на рекламите, беше с лекота и удоволствие!

4. Имаш ли странни ритуали, които спазваш, докато чистиш вкъщи?

Не бих казала, че са странни – обичам да включвам децата в чистенето вкъщи, задължително слушаме музика и всеки поема част от задълженията. Децата се справят страхотно, когато им поднесеш дори рутинното чистене по весел и забавен начин.

5. Kой цапа най-много у вас? А после кой чисти?

Няма спор, както във всяко друго семейство, така и в нашето, най-много цапат децата, затова и те помагат в чистенето.

6. Как би описала съвременната българска жена? А най-добрата в квартала?

Съвременната българска жена е целеустремена. Няма време за губене. Работи наравно с мъжете, грижи се за семейството си и се старае да бъде перфектна домакиня, но винаги трябва да намира време да бъде и любяща, и красива жена и съпруга.

Най-добрата в квартала е тази жена, която е открила малките тайни да бъде съвкупност от всичко това с усмивка!

7. Кое мислиш, че е важно за едно семейство, за да бъде щастливо?

Любов, любов и пак любов! С любовта идва желанието и търпението, с тях всичко се постига.