7 модни тренда, които да включиш в гардероба си през 2019-та

Всяка нова година носи със себе си нови тенденции в модата, интериора и цветовете. Всяка от нас се стреми да подреди дома си и да добави нещо ново, което да освежи интериора и усещането за уют. По същия начин следим и модните тенденции, с които да разнообразим гардероба и стила си.

2019-та година дойде с цвят, който ще диктува правилата в модата и дизайна. За него може да прочетете в статията ни ‘Кой е цветът на 2019-та година’. Какви обаче ще са горещите тенденции, които ще променят стила ни на обличане и ще освежат визията ни, ще научим сега.

  1. Повече от един десен в тоалет

Обикновено десенът е акцент в тоалета, който добавяме само в една част от него. Ако сложим риза с флорални мотиви, избираме панталон с изчистена визия. Тази година по-често можем да виждаме миксиране на различни десени като например флорален с фигурален. Свежите тенденции с цветя имат нужда от романтични аромати като Alvina Romantic.

Отключи ароматите на Alvina и участвай в играта ни.

 

  1. Червен цвят

Като че ли огненият червен цвят никога не е излизал от мода, но има периоди, в които завладява модната индустрия и се превръща отново в горещ тренд. През 2019-та година все по-често ще виждаме изкусителни тоалети в ярко червено, на които едва ли ще можем да устоим. Всеки цвят трябва да носи своя аромат, а за нас червеното ухае на Alvina Elegance.

  1. Плетива

Плетените акценти в тоалетите често се завръщат на мода. През изминалата година виждахме плетени или бродирани елементи върху дрехите, които изглеждаха фантастично. Тази година можем да очакваме по-смели предложения и интересни идеи като изцяло плетени блузи и дори рокли.

  1. Черно-бяло каре

Едрите черно-бели квадратчета са били истинско модно вдъхновение през ранните ‘80. Тази година обаче се очаква завръщане на смелите комбинации с черно-белите фигури. Магнетичното привличане на шахмата свързваме с аромата на Alvina Magnetic.

Отключи ароматите на Alvina и участвай в играта ни.  

  1. Елементи с пера

Перата са сред тенденциите, които често се завъртат и бързо идват отново на мода. През 2019-та ще срещаме много аксесоари, украсени с ефирни и пищни пера, които ще бъдат акценти при по-семплите тоалети. Шикът и неподправеният стил, който носят те, със сигурност ще направят визията ви по-смела и елегантна.

  1. Гащеризони

Гащеризоните могат да бъдат изключително стилно и зашеметяващо допълнение към гардероба ни. Те могат да се носят както с кецове, така и с висок ток – да бъдете по-спортни или съвсем елегантни. Най-смелите модни решения в гардероба имат специален аромат и той е Alvina Attraction.

  1. Копринени топове

Коприната е изключително женствена, луксозна и нежна материя, която може да направи стила ви много елегантен. Подходяща е както за работа, така и за вечеря навън. Токчетата при коприната са почти задължителни, както и приятният изискан аромат, с който свързваме корпината – Alvina Exclusive.

Каквито и да бъдат твоите решения при актуализирането на гардероба, винаги помни, че трябва да следваш своето усещане за стил. Дрехите са отражение на характера ни и това, което искаме да заявим пред света. Бъди смела и различна, но и не забравяй да останеш себе си.