6 идеи за неповторим “Свети Валентин”

С годините двойките понякога забравят да се наслаждават на малките поводи и празниците. Хубаво е да си напомняме, че всички дни си приличат, а тези които изпъкват – си струва да отбележим подобаващо.

Ако вече неведнъж сте отбелязвали празника, то сигурно вече сте се изчерпали откъм идеи и ви е нужна глътка свеж въздух. За това имаме няколко предложения за вас, с които да отбележите по по-различен начин празника на влюбените.

 

  1. Погрижете се за тоалета си

Не казваме, че е нужно да вадите най-специалните рокли от гардероба си. По-скоро се погрижете да облечете нещо, което ви е удобно, но и носи усещането за по-специален повод. Ароматът на дрехите е изключително важен, за това ви препоръчваме при прането им да добавите омекотител Alvina Magnetic. С аромата му ще усетите нотки на нежни цветя, екзотични плодове и чувствена амбра.

 

  1. Не купувайте подаръци

Да, точно така! Всички сме наясно, че подаръците за “Свети Валентин” са често неприложими и е много вероятно да ги захвърлим в някой шкаф. Вместо това, на път към вкъщи вземете една хубава бутилка вино, която да изпиете с удоволствие и да си кажете “наздраве” за връзката, която сте създали с годините. За петната от вино по покривките не се тревожете, на помощ веднага идва Alvina Pro Wash.

  1. Пригответе си вкусна домашна вечеря

Излизането по ресторанти невинаги е най-добрата идея за семейния бюджет. У дома можете да си направите всевъзможни вкусотии, а готвенето заедно е романтично и носи своя уют и емоция. Развихрете кулинарното си въображение и се осмелете да сготвите нещо ново и елегантно като вкус, което не сте правили досега. Не се тревожете за купчината от съдове след това, на сутринта ще си имате верен помощник, който да се справи с чиниите – Medix Beauty Balsam.

 

  1. Изгасете телевизора

Пуснете си хубава, лека и приятна музика. Оставете телевизора изключен и говорете! За незабравими пътувания, които сте имали, емоционални спомени, красиви планове за бъдещето и какво ли още не. В ежедневието и без това ни остава малко време да седнем, да общуваме и споделяме истински. Подарете си няколко часа само за вас двамата.

  1. Излезте за десерт навън

След хубавата вечеря у дома, направете нещо различно – облечете си палтата и идете в заведение, което обичате да посещавате заедно. Смяната на обстановката, всички други празнуващи двойки наоколо и свещичките, запалени по масите, ще направят вечерта ви още по-вълшебна. Поръчайте си изискан десерт, който да си разделите и се насладете на хубавата обстановка.

  1. Почистете заедно на другия ден

Има един особен уют в това двама души да се грижат заедно за дома си. Освен всичко ще бъдете готови за двойно по-малко време. И колко хубаво ще бъде накрая, когато седнете на чисто и си припомните хубавите емоции от вчерашния ден на чаша ароматно сутрешно кафе. Medix Universal може да ви помогне в задачата домът ви да заблести отново за кратко време.

Надяваме се да имате един чудесен празник, изпълнен с емоции и хубави преживявания!