5 интересни приложения на обезмаслителя

Почистването у дома е задача, в която винаги ни трябва помощник. Има препарати, с които можем да почистим всяка повърхност у дома и въпреки това винаги остава нещо, с което не знаем как да се справим. 

Обезмаслителят се използва за почистване на всякакви мазнини от кухненски повърхности и уреди. Почиства до блясък с няколко впръсквания и без много усилия. Идеален е за почистване на фурната, котлоните, абсорбатора, скарата, кухненските плочки и всичко, върху което може да се наслои мазнина. Ние обаче ще ви дадем няколко нестандартни идеи, за които можете да използвате обезмаслител и той да бъде вашата малка хитринка за почистване. 

        1. Белите маратонки

Всеки от нас има поне един чифт бели маратонки или кецове от плат, които обича да носи и да комбинира с най-различни тоалети. За да изглеждат добре, те винаги трябва да са искрящо бели, а това понякога е трудна задача. С обезмаслителя на Medix Multi Action можете да премахнете зацапването като напръскате платнените кецове, изчакате няколко минути и след това забършете с чиста мокра кърпа. 

 

  1. Тиксо от нова дограма

Обикновено тиксото от нова дограма се маха лесно, но често пъти, ако го оставим да стои по-дълго време, залепва още повече и става трудно за премахване. Обезмаслителят би свършил чудесна работа в тази ситуация. Просто трябва да напръскате участъците, където тиксото е залепнало по-силно и да изчакате 2-3 минути. След това премахването става за секунди. 

 

  1. Петна от дрехи

Всички ние сме имали любими дрехи, които се е налагало да спрем да носим, само защото имат петънце, което с нищо не може да бъде премахнато. Обезмаслителят на Medix Multi Action може да се справи и с това. Още преди да изперете дрехата в пералня, напръскайте, изчакайте препаратът да подейства няколко минути и я сложете да се пере заедно с другите дрехи. Колкото по-бързо третирате петното, толкова по-вероятно е то да изчезне. 

 

  1. Пластмасовите столове на терасата 

Всички ние обичаме да пием първото си кафе сутрин с приятна гледка и наслаждавайки се на първите слънчеви лъчи. Балконът у дома е любим кът за отдих, а след цяло лято пластмасовите столове вероятно вече са се изцапали и захабили. Лесно може да ги почистите с обезмаслител, който ще премахне фините натрупвания от прах , разлято кафе или зацапвания от насекоми и отново ще ги накарат да заблестят от чистота. 

 

  1. Абсорбаторът в кухнята

Всеки абсорбатор има нужда от почистване и поддръжка, тъй като след всяко готвене от изпаренията се натрупват мазнини по него, които след време намаляват ефективността му при работа. С обезмаслителя на Medix Multi Action можете да почистите повърхността, както и да напръскате и накиснете за малко филтрите във вода, така че отново да станат проходими и въздухът лесно да минава през тях. 

Надяваме се нашите съвети да са били полезни за вас и да намерите приложение и във вашия дом. Хитринките за почистване са, за да се споделят!