5 идеи за коледни подаръци в последния момент

В забързаното ежедневие губим представа за времето и често се случва коледните празници да ни хванат неподготвени. Но за всеки проблем си има решение. Ние ви предлагаме 5 идеи за коледни подаръци, с които можете да изненадате близките си в последния момент.

  1. Зимни аксесоари

В студените зимните дни няма нищо по хубаво от мек шал или топли ръкавици. Освен тематични, те са и едни от най-полезните подаръци за празниците. Съвет от нас – изперете ги предварително с Alvina Attraction, за да покорят сетивата на получателя си с топло ухание на пачули и кедър.

       2. Ароматни свещи 

Ароматните свещи внасят усещане за уют и топлина във всеки дом. Остава само да изберете подходящ аромат спрямо предпочитанията на близките ви. Гарантираме, че ще им напомня на вас всеки път, когато я запалят! Един трик, по който можете да се ориентирате какви аромати биха им допаднали, е да погледнете аромата на парфюма или праха за пране, който използват. 

       3. Домашни сладки

Има ли нещо, което носи повече коледен дух от домашно изпечени сладки? Ароматът им е изцяло твой избор – класическа ванилия, празнична канела или екзотично индийско орехче. А най-хубавата част, е че можеш да ги персонализираш с надпис, пожелание или конкретна форма. Остава само да ги опаковаш в празнична кутия и подаръкът ти е готов! Не се притеснявай за съдовете след това – Medix Beauty Balsam ще се погрижи за тях.

       4. Книга

Зимните месеци са време, в което имаме желание да си останем повече у дома, а по време на коледните празници се отдаваме на заслужена почивка. Това е перфектното време да прочетем любима класика или да наваксаме с последния съвременен роман. Книгата е страхотен подарък за всеки, независимо от възрастта му.

       5. Пуловер

Мекият зимен пуловер си остава класически коледен подарък, подходящ за всеки. Все пак кой не иска да му е топло през зимните месеци? Дали ще е вълнен пуловер със стандартна кройка или такъв с коледни мотиви – изборът е изцяло ваш! С Alvina Romantic пуловерът ще ухае приятно и ще плени сетивата с нотки на топъл карамел и мускус

На каквито и подаръци да се спрете, не забравяйте, че няма нищо по-ценно от времето прекарано с важните за вас хора. Затова дори и да не сте успели да намерите мечтаните за тях коледни подаръци, не се притеснявайте – те ще оценят много повече вниманието, което ще им отделите. Незабравимите спомени се създават не с перфектните подаръци, а с идеалната компания. Пожелаваме ви светли и топли коледни празници!