4 свежи идеи, с които да впечатлите гостите си това лято

Лятото е любимото време, в което каним приятелите си да ни гостуват у дома. Всяка от нас се старае да приготви вкусотии и да ги поднесе по красив и стилен начин, с който да зарадва приятелите си. Днес ви предлагаме 4 чудесни идеи, които да приложите още този уикенд: 

  1. Малки бурканчета, вместо чаши

Изключително симпатична идея, с която да поднесете домашната си лимонада или следобедното фрапе. Бурканчетата носят много лятно настроение, стоят добре на всяка трапеза и правят всяко питие още по-вкусно. Хубавото е, че можете лесно да ги измиете дори в съдомиялната машина с Medix Premium Gel и да ги приберете в шкафа, където няма да заемат повече място от обикновени чаши. 

  1. Домашен сладкиш

Сега е изобилието на пресните плодове и можете да се възползвате от това като направите чуден домашен сладкиш. Не е нужно да бъде нещо сложно, но винаги е по-вкусно, когато е направено у дома, а не е купено от магазина. Даваме ви идея за домашно брауни с малини – каквато и рецепта да откриете, всички съставки се смесват в едно, изливат се в тава и се пече. Лесно е и няма да ви отнеме много време, а само как вкусно ще ухае цялата кухня… 

  1. Цветя на масата

Малките детайли винаги правят най-голямо впечатление. Аранжирайте масата със свежи цветя и заложете на семпла покривка в светли, летни цветове, така че украсата ви да изпъкне. Не се тревожете да заложите на любимата ви бяла покривка, тъй като няма нужда да се притеснявате от петна, Medix Alvina Pro Wash ще се погрижи за това.

  1. Музика, вместо телевизия

Много често сме свикнали да пускаме телевизора за фон и изобщо да не ни прави впечатление какво върви по него. Хубавата музика може да донесе съвсем различна атмосфера и да впечатли приятелите ви, които освен че ще хапват от вкусната ви храна, ще се потопят и в приятната атмосфера, която сте създали за тях. 

С каквото и да решите да изненадате вашите гости, сигурни сме, че ще запомнят и ще оценят усилието ви. Най-важното от всичко е да се забавлявате и да се радвате на споделените моменти.