3 съвета за романтичен Свети Валентин

Всички сме чували поговорката “Домът е там, където е сърцето”. Не е необходимо да пътувате надалеч, за да отпразнувате любовта си. Ако вече няколко пъти сте били заедно на Свети Валентин, то сигурно сте си направили всички изненади, за които се сещате и ви е нужна малко помощ. Ето няколко идеи как може да прекарате празника:

 

               1. Изберете нестандартен подарък

Добре премислените подаръци винаги създават празнично настроение. Зарадвайте половинката си с нещо различно като персонализирана тениска или интересен хоби аксесоар. Ако предпочитате, можете да му направите албум с ваши снимки, книга с посвещение или домашно приготвена кутия с любими лакомства. Това са подаръци, които със сигурност ще го развълнуват.

 

 

              2. Прекарайте пълноценно време заедно

Поддържайте празничната атмосфера като прекарате времето си един с друг. Отделете се от телефона и от компютъра си и просто бъдете заедно. Направете нещо вълнуващо, играйте настолни игри или излезте на разходка. Ще се изненадате как смяната на обстановката може да вкара усещане за специалност във връзката ви. 

 

              3. Пригответе си романтична вечеря

Друга идея да “откраднете” още време само за вас, е да си сготвите нещо специално. Развихрете кулинарния си нюх и пригответе любими ваши ястия, които не отнемат много време. Може да се пренесете в различни краища на света с интернационални ястия  – паста, суши или екзотична салата. А дори и да изцапате дрехите си, докато сте се развихрили в кухнята, не се тревожете. Ще премахнете нежеланите петна с помощта на Medix Multi Action.

 

 

Не е нужно да планирате нещо специално, нито да отделяте голямо количество средства, за да прекарате чудесно на празника. Споделеното време е това, което ще остане като топъл спомен. Насладете се на всяка минута заедно и поддържайте искрата помежду ви и във всеки друг обикновен ден.