3 предимства, които да търсим при избора на душ гел

Правилната грижа за кожата е изключително важна. Здравето й зависи от много фактори – като начина ни на живот, това как се храним, пием ли достатъчно вода и какво използваме, за да се грижим за нея. Всяко вземане на душ влияе на кожата и е добре да изберем най-правилния душ гел, за да я поддържаме красива и здрава. Това са 3-те основни неща, които трябва да търсим в един душ гел. 

1.  Хидратация

Всяко измиване изсушава кожата. Лятото е сезон, в който по-често си взимаме душ, ходим на море, стоим на слънце и често влизаме в солената морска вода. Всички тези фактори допринасят за дехидратацията на кожата, за това е добре да използваме хидратиращ душ гел, за да върнем добрата й форма. Душ геловете на STILENA са създадени с нежна кремообразна формула, обогатени са с множество полезни съставки, които подхранват кожата и я правят мека и гладка като кадифе.

2. Пяна

Хубавите душ гелове правят нежна пяна. Тя дава усещане за мекота и специално изживяване. Малките балончета от пяната действат релаксиращо, а самата тя измива кожата ни по-добре. Душ гел STILENA Cotton Freshness има гъста кремообразна формула, обогатена с копринен протеин и нежни като памук морски минерали. Те спомагат за балансиране на минералния състав на кожата и разкриват истинската и нежна красота.

3. Релаксиращо действие

Вземането на душ е релаксиращ ритуал, който всяка вечер отваря сетивата ни и премахва стреса от натоварения ден. Ароматите, с които обгръщаме тялото си, са изключително важни и могат да ни успокоят или освежат, когато имаме нужда. STILENA Wild Orchid е душ гел с омайващ аромат на орхидея, с който кожата ви ухае хубаво дълго. STILENA Vanilla Mood е друг чудесен избор, който има нежен ванилов аромат, а освен това подхранва и прави кожата гладка. 

Какъвто и душ гел да изберете за своята кожа, винаги помислете за хидратацията, която той ще ви даде, ароматът, с който ще ви заплени и пяната, която ще остави нежно усещане по кожата ви. Доверете се на сетивата си при избора.