3 начина да направим домашните задължения приятна част от деня

Всички знаем, че има задачи, които често да отлагаме, особено когато говорим за чистене. Обаче винаги има хитринки, с които можем да направим чистенето или готвенето много по-приятно. Ето и нашите идеи, които се надяваме да ви харесат! 

     1. Гледайте неангажиращ сериал, докато готвите

Това е една от любимите ни хитринки! Всяка една от нас си има любим женски сериал, който винаги гледа, когато има свободно време. Когато си пуснете нещо разтоварващо и интересно, не усещате как минава времето, как сте нарязали всички продукти за любимата рецепта или как сте измили чиниите с Medix Beauty Balsam след това. Най-вкусните ястия са тези, които се правят с любов! А, когато не бързате и се наслаждавате на готвенето, всичко се получава добре.

      2. Пуснете си музика, докато чистите

Пускане на прахосмукачка, бърсане на прах или чистене на пода с Medix Universal – всяка от нас си има любима част от чистенето или не чак толкова любима. Когато си пуснете музика и започнете да чистите у дома настроението ви ще е съвсем различно. Ще ви се иска да свършите всичко, за да послушате още от любимите ви песни. 

       3. Приберете прането, докато говорите с приятелка

Пускането на пералня се превръща в навик, на който не обръщаме чак такова внимание и го правим, докато вършим нещо съвсем различно. Слагаме всички дрехи в пералнята, добавяме Alvina Deluxe Perfume, пускаме я и отиваме да вършим нещо друго. Но понякога простирането, прибирането и сгъването на прането отнема повече време. Докато го правите, можете да се обадите на близка приятелка и да си поговорите, защото да си признаем – често не ни остава време дори и за това. Докато си разкажете най-важните неща, откакто не сте се чували, прането вече ще е сортирано и прибрано на място.