Как да украсим дома си за повече есенно настроение

Лятото е към края си, но есента може да е толкова топла и красива, че нямаме търпение да видим какво ще ни донесе тя. Ще ви дадем няколко идеи, с които можете да украсите дома си, така че есента да ви носи само усмивки и добро настроение. 

  1. Декоративни тикви

 

Всички свързваме есента с аромат на печена тиква, който изпълва цялата кухня. Освен вкусен десерт, тя може да бъде и красива украса. Последните няколко години по пазарите можете да намерите малки, декоративни тикви, които са идеални за украса у дома и могат да го направят много уютен. 

  1. Одеала на дивана

Одеялата създават изключителен уют и стоят много красиво, особено поставени уж небрежно. В последните години виждаме все повече стилни интериори, в които семпо са поставени одеяла на диваните, които правят помещението много по-приятно. Малък трик, за да ухаят прекрасно, е да ги изперете с Alvina Romantic, с който и цялата стая ще ухае дискретно на топъл карамел и мускус. 

  1. Есенни листа

Пъстрите есенни листа носят най-много настроение и можете да изберете жълти, оранжеви и червени, така че сами да си създадете най-красивата декорация у дома. Можете да ги сложите във ваза като “букет” или да ги разпръснете на поднос, с който да украсите масата си в хола. Можете да добавите и шишарки, които още повече ще освежат украсата ви. Оставяме това на вашето въображение.

  1. Да почистим

Няма нищо, което да носи по-голям уют от чистия и подреден дом. За това е хубаво да сме почистили добре дървените мебели у дома с Medix Expert Furniture, подът да блести от чистота с помощта на Medix Universal и прозорците ни на искрят с Medix Glass, за да може спокойно да се наслаждаваме на красивите есенни пейзажи. Сменете летните дрехи в гардероба си с по-топли есенни пуловери и якета. Подредете и обувките си като приберете летните сандали за догодина. 

Какъвто и начин да изберете да декорирате дома си, най-красиво става, когато се прави с любов. За това дайте воля на въображението си и си донесете малко есенно настроение за по-щастливи мигове у дома.