Как да използваме новите капсули за пране Medix Alvina?

Eдно от най-важните неща в домашните задължения е да се справяме бързо и лесно с тях. В динамичното ежедневие капсулите за пране Medix Alvina са лесен и ефективен начин прането ни да бъде по-чисто и ароматно. Споделяме с вас защо и как да използвате новите перилни капсули Medix Alvina, както и няколко съвета как да ги съхраняваме правилно. 

 

2. Защо да използваме капсули за пране? 

Капсулите за пране Medix Alvina са изключително удобство, защото съчетават в себе си всичко, необходимо за перфектното изпиране – лесна употреба, мощен ензимен комплекс и компактност.

Лесна употреба. Неизменно едно от най-големите предимства на капсулите за пране Medix Alvina е тяхната лесна употреба. Те са предварително дозирани, за да няма риск от предозиране или недостатъчно количество от перилния препарат. Благодарение на тях можете да кажете “Чао” и постоянното търсене на мерителни чашки, изчисляване и наливане на точното количество перилен препарат. Лесно е: 1 капсула = 1 изпиране. 

 

 

Мощен ензимен комплекс. Перилните капсули Medix Alvina са с мощен PRO WASH ензимен комплекс за безупречно изпиране. Можете да изберете между два страхотни аромата – богат парфюмен аромат и свеж, чист аромат.

Двойно по-концентрираната формула. Благодарение на двойно по-концентрираната PRO WASH формула, една капсула от 25 ml перилен препарат е достатъчна за изпиране на 4-5 кг пране. За сравнение, стандартната дозировка за изпиране на същото количество пране с течен перилен препарат Alvina e 55 ml. Това прави капсулите за пране изключително компактни.

Компактна Doypack опаковка. Не на последно място, компактната им мека Doypack опаковка ги прави изключително удобни при пътуване – тя заема малко пространство и се затваря плътно. Така ще пренесете неповторимия свеж аромат със себе си, където и да продължават вашите приключения! 

 

2. Как да използваме Medix Alvina Laundry Caps?

 

 

 

Ето и основните стъпки как да използваме капсулите за пране:

  • Извадете капсулата за пране извън пакета със сухи и чисти ръце и я поставете в барабана на пералнята. Броят на капсулите за пране, които да използвате, зависи от размера на прането, замърсяването на прането и твърдостта на водата. Една капсула е достатъчна за стандартно изпиране на 4-5 кг пране.
  • Добавете прането в пералната машина. 
  • Изберете подходящата програма  на пране въз основа на етикетите за грижа за тъканите на дрехите. Изберете предпочитана от вас температура на пране – от 20 градуса до 60 градуса. Ако перете деликатни материи, не се притеснявайте да изберете програма на ниски температури. Формулата на капсулите за пране е съставена така, че да се разтварят при пране на 20 градуса!

 

3. Как да съхраняваме капсулите за пране?

След употреба съхранявайте капсулите на сухо място без пряка слънчева светлина. Винаги съхранявайте опаковката на капсулите за пране плътно затворена. Бъдете особено внимателни в съхранението на капсулите за пране, ако в дома ви има малки деца. Ето няколко съвета как да съхранявате безопасно капсулите за пране: 

  • Винаги дръжте Medix Alvina Laundry Caps в оригиналната им Doypack опаковка на място далеч от деца.
  • Създайте си навик да затваряте опаковката веднага, след като извадите капсулата, за да я сложите в пералнята. Не оставяйте капсулата за пране извън опаковката ѝ или извън затворената перална машина, дори и за много кратко време.
  • След като поставите капсулата с течен перилен препарат в барабана на пералната машина, не забравяйте да върнете опаковката на мястото ѝ за безопасно съхранение.

 

Улеснете домашните задължения с капсулите за пране Medix Alvina и направете пускането на пералнята още по-бързо и удобно. Medix Alvina – лесният начин за още по-чисто и ароматно пране!