Какъв шампоан е подходящ за всеки от 4-те типа коса?

Всяка коса има нужда от специална грижа, за да е здрава и да изглежда добре. Хубаво е първо да разберем какъв тип коса имаме, за да знаем как да я поддържаме по правилния начин. 

1. Суха и изтощена коса

Сухата и изтощена коса си личи по това, че се накъсва и заплита лесно. Ако често използвате горещата струя на сешоара или си правите прически с преса или маша, можете да изтощите косата си. STILENA SHAMPOO Soft & Shine ще ви помогне да върнете блясъка, а маслото /подхраните косата си с мощните подхранващи свойства на маслото /от ший с витамини A, E и F действа благоприятно на косата. Подходящ е за честа употреба и бързо може да ви помогне да се справите с накъсващите се крайща на косата си и да върнете мекотата й. 

 

2. Тънка и слаба коса

Слънцето, неправилното хранене и честите горещи душове могат да изтънят косъма и да направят косата ви по-тънка. Лятото е сезонът, в който косата изтънява най-бързо и точно сега има нужда от допълнителна грижа и правилно подхранване, за да върне силата си. Може да й помогнете с STILENA SHAMPOO Volume Express, който ще заздрави косата ви. Шампоанът има обогатена формула с копринен протеин, който има възстановяващо и хидратиращо действие, оставящо косата мека, обемна и блестяща.

 

3. Нормална към мазна коса 

Почти всички дами имаме навика често да отмятаме косата си и да прокарваме пръсти през нея, за да изглежда по-добре във всеки момент от деня. Това обаче е един от начините да я накараме да се омазни по-бързо. Този процес зависи и от хормоналните промени в организма, както и от стреса. Чудесно е, когато няма нужда да се притеснявате и можете да оставите грижите за косата си на STILENA SHAMPOO Refresh & Balance. С екстракта си от лимонена трева – той стимулира кръвообращението на скалпа, освежава и регулира омазняването на косата. И не се безпокойте – не съдържа силикони. 

 

4. Боядисана коса

Всички дами, които обичат да боядисват косата си, знаят колко трудно е да запазят интензивния цвят, който са постигнали, за по-дълъг период от време. Слънцето, водата и неподходящият избор на шампоан могат да променят цвета на боядисаната коса. Затова избирайте внимателно и се доверете на STILENA SHAMPOO Color Intense с обогатена формула с масло от гроздово семе, известно с хидратиращия си ефект. Има и UV филтър за допълнителна грижа, която да предпази косата ви. 

Каквато и коса да имате, грижете се добре за нея. Най-красивите коси са здравите, а най-щастливите жени са уверените. Върнете увереността си като първо започнете от косата.